Hvem er jeg?

Charlotte Hetland

Hei jeg er en jente på 25 år som har en bachelor i musikkteater og er derfor veldig kreativ og sprudlende. Jeg utdanner meg nå innen multimedieteknologi og design, og har stor interesse for å lage nettsider til bedrifter. Jeg har fått god erfaring på å lage nettsider på studiet mitt innen wordpress men også programmering innenfor html, css og javascript! Jeg går 2.året nå så er ikke helt ferdig utdanna, men er snart i mål. Jeg har vært ansvarlig for it/web og grafisk i karrieredagene på Uia 2021/22 og syntes dette var utrolig gøy å få en så bra erfaring, der setter jeg opp wordpress nettsiden sånn som styret vil ha den og tilpasser meg derfra. Jeg har også vært styremedlem i multimedia sin linjeforening, der vi prøver å lage arrangementer og gjøre multimedia til en bra linje, gjennom planlegging ved å ha aktive møter og rett og slett engasjere oss! Mens jeg studerer nå jobber jeg også som webdesigner hos Rank nr1 noen dager i uken, og syntes dette er helt fantastisk å kunne få en så stor erfaring!